Boksetræning på Vesterbro – træning med punch

Kunne du tænke dig at få forbedret din styrke, kondition og koordination? Athletic Warfare tilbyder boksetræning på Vesterbro, som får krigeren frem i dig.

Måske er du allerede bekendt med boksning, men ønsker at forbedre din teknik. Du kan også være nybegynder, som gerne vil udfordre dig selv med boksetræning. Athletic Warfares boksetræning får dig op på tæerne med effektiv boksetræning på Vesterbro. Du kan både vælge én-til-én-træning eller boksetræning på hold. Uanset hvad vil du opleve, at du rykker dig, fysisk såvel som mentalt.

 

Send din dårlige form til tælling med boksetræning på Vesterbro

Boksetræning består af både styrkeøvelser, konditionstræning og teknikindøvning. Det er i høj grad også en mentalt udviklende form for træning, hvor du rykker dine grænser og presser dig selv.

Ved personlig boksetræning på Vesterbro følger jeg dig tæt og giver dig den nødvendige kundskab, feedback og motivation, som slår de dårlige undskyldninger i gulvet.

 

Gå i clinch med personlig boksetræning

Vælger du mig til personlig boksetræning på Vesterbro nær Frederiksberg, får du en erfaren underviser og coach. Jeg har selv bokset på eliteplan og uddannet mig som idrætspædagog med særlig profilering inden for boksning som pædagogisk redskab. Tilsammen giver det dig en sparringspartner med krop og hjerne, som kan føre dig frem mod dit mål om at komme i bedre form, blive en bedre bokser eller hvilket fokus, du nu har på din boksetræning. På Vesterbro finder du Athletic Warfares veludstyrede træningslokaler, som skaber rammen om din forvandling.

 

   

Kom i gang – bestil boksetræning på Vesterbro, Frederiksberg, Valby

Lad os få en snak – kontakt mig ved at ringe på 51623522 eller brug kontaktformularen her på hjemmesiden. Jeg ser frem til at høre om dine tanker i forbindelse med boksetræning på Vesterbro nær Valby og Frederiksberg, så vi sammen kan nå dine mål.

 

   

Faste holdtider:

Tirsdag & torsdag:
Hold 1 – 17:10
Hold 2 – 18:30
Søndag kl. 12:00

Sidebar