Bootcamp træning i København – fælles front mod usund livsstil

OBS: BOOTCAMP ER PÅ PAUSE GRUNDET CORONARESTRIKTIONER

De fleste af os vil egentlig gerne i god form, men det kniber med at tage sig sammen. Hvis du har svært ved at motivere dig selv til at komme i gang, så prøv bootcamp træning i København med Athletic Warfare.
Vores bootcamp er holdtræning over en intensiv, afgrænset periode (8 uger).

Sammen går vi i krig mod dårlig form og slappe vaner!

Bootcamp - Træning i København

Hvad går bootcamp træning ud på?

Konceptet for vores bootcamp kalder vi MindfullBuddhaBoxing. Det er en kombination af boksetræning, yogaøvelser og meditation, som tilsammen giver unikke resultater i form af øget styrke, kondition, smidighed og mentalt velvære. Før bootcampen hjælper jeg hver enkelt deltager med at opstille mål for, hvad de vil opnå med træningen i forhold til vægttab/vægtforøgelse og styrke.
Vi bruger sandsække, boksehandsker og simple redskaber i træningen, men først og fremmest bruger vi vores egen krop som våben i kampen for en stærkere krop med energi og overskud.

 

Fordele ved holdtræning i København

På bootcampen bruger vi hinanden som sparringspartnere. Fællesskabet får os til at rykke sammen og give lidt mere af os selv, så vi kan yde vores allerbedste. Det giver et ekstra skud energi at træne i flok, og det gør det lettere at nå sine mål, hvis man har det sjovt undervejs.

Undervejs i bootcampen fejrer vi fremskridt og delmål, og du vil tydeligt kunne både se og mærke forskel på din krop og på dit mentale overskud efter bootcamp træning i København.

 

Er du klar til kamp? Kom med på holdet

Jeg vil gerne give deltagerne på bootcampen i København den bedste træning og coaching og følge hver enkelt tæt. Derfor er der kun et begrænset antal pladser på holdet.
Tilmeld dig i dag og vær sikker på at få en plads på MindfulBuddhaBoxing bootcamp i København. Brug kontaktformularen her på siden eller ring til mig på 51623522.

Velkommen i lejren!

Sidebar