Teambuilding & Firmatræning København

Hos Athletic Welfare tilbyder jeg firmatræning for alle typer virksomheder i København. Firmatræning foregår i træningscenteret i København og ligger derfor centralt for alle firmaer – hvad end det kommer fra Valby, Frederiksberg, Vesterbro eller andre steder i København. 

Alle skal kunne være med til firmatræning og teambuilding hos Athletic Welfare i København. Derfor tilpasses træningen altid, så alle i virksomheden kan følge med – uanset hvilket niveau man er på med boksning eller fysisk form.

Firmatræning – Mindful Buddha Boxing

Firmatræningen hos Athletic Welfare i København består af Mindful Buddha Boxing, der er en effektiv træningsform med mange fordele, der kan bidrage til øget medarbejdertrivsel, hvilket kan styrke virksomhedens resultater – dette gøres gennem en kombination af mindfulness-teknikker og fysisk træning, som anvendes i Mindful Buddha Boxing.

Øget fokus og mental klarhed
Kombinationen af mindfulness og fysisk aktivitet i firmatræningen forbedrer koncentrationen og mentale skarphed. Dette fører til øget produktivitet og effektivitet på arbejdspladsen.

Forbedret fysisk velvære
Den fysiske del af firmatræningen styrker medarbejdernes kroppe, øger deres energi niveau og forbedrer deres generelle helbred. Dette kan reducere antallet af sygedage og skabe en mere energisk arbejdsstyrke.

Styrket teamwork og samarbejde
Teambuilding- og firmatræningen inkluderer elementer, der fremmer samarbejde og fælles mål. Dette styrker teamånden og forbedrer samarbejdet blandt medarbejderne, hvilket bidrager til et mere harmonisk og produktivt arbejdsmiljø.

HØR MERE

TRÆNING & TEAMBUILDING KØBENHAVN

For at maskineriet kan køre optimalt – skal vi alle kunne passe ind og finde vores rolle, der bidrager til teamet og ultimativt firmaet succes. Det er vigtigt, da selv de dygtigeste medarbejdere ikke kan løfte et helt team alene – vi løfter nemlig i flok. 

Ved Athletic Warfare hjælper jeg jeres team gennem coaching og fysisk træning, med at skabe samarbejde og teamspirit, der sender jeres team på sejrskurs. Som coach har jeg mange års erfaring i forløb med særligt fokus på teambuilding og firmatræning – derfor skræddersyes forløb hos Athletic Warfare altid jeres team, så alle kan være med og vi sammen sikrer stærke resultater, af jeres teambuilding og firmatræning. 

FLEKSIBILITET – ALTID NEMT FOR JER

Træning og teambuilding skal være nemt og tilgængeligt – derfor tilpasses det altid jeres ønsker, sådan at firmatræning foregår hvor end I ønsker det. Firmatræningen kan altså foregå i vores lokaler på Vesterbro, eller jeres lokaler og udendørs på valgfrie lokationer. Vi kører i hele København og tilbyder firmatræning og teambuilding – Kontakt os derfor gerne, om jeres firmaadresse er i Valby, på Vesterbro, Frederiksberg eller andre steder i København.

 

Firmatræning i København, Teambuilding København   Firmatræning i København, Teambuilding København

Firmatræning – fordi medarbejdere i god form giver sunde resultater

Flere og flere firmaer vælger at tilbyde deres medarbejdere firmatræning i hold. Dels fordi det giver sundere medarbejdere med færre sygedage, og dels fordi det styrker både den enkelte medarbejder og sammenholdet. Træningen kan enten foregå hos jer eller i Athletic Warfare teambuildings lokaler på Vesterbro, København.

Kom i gang med teambuilding og firmatræning i København

Kontakt Athletic Warfare på 51623522 eller brug kontaktformularen her på siden, hvis du vil høre mere om teambuilding og firmatræning. Sammen sætter vi rammer og mål for jeres teambuilding eller firmatræning i København, som giver værdi for både den enkelte og for holdet. Gør noget godt for dit teams trivsel – prøv teambuilding hos Athletic Warfare.

KONTAKT MIG
Sidebar