Personlig træner i Valby– lad mig hjælpe dig med at nå dine fysiske mål

Jeg løfter ikke vægtene for dig, men jeg motiverer og vejleder dig, så du arbejder mest effektivt hen mod at blive stærkere og få mere overskud.

  • Når du er ved at give op, får jeg dig tilbage på sporet.
  • Når du har fremgang, fejrer jeg det sammen med dig.
  • Når du er klar, udfordrer jeg dig til nye mål

Med andre ord er jeg, som din personlige træner i Valby, med dig hele vejen på din rejse mod en stærkere krop.

 

Samtalen tæller – lad mig høre, hvad du ønsker af din personlige træning

Den gode træning er kendetegnet ved den gode samtale. Hvor er vi, hvor skal vi hen, hvordan kan vi nå det? Du får opmærksomheden. Det er dig, der siger, hvad du gerne vil have. Jeg lytter, kommer med min erfaring som din personlige træner i Valby, og sammen finder vi en løsning.

Selv om det er din fysiske udvikling, som er i fokus, kan du ikke undgå at arbejde med din mentale styrke også. Jeg støtter og vejleder dig med at lære dig selv og dine ressourcer bedre at kende. Det er stadig dig selv, som skal gøre arbejdet, men fordelen ved en personlig træner er, at du ikke står alene med det.

 

Personlig træner Valby    Personlig Træner Valby

Hvilken træning er bedst? Find ud af det sammen med din personlige træner i Valby

Jeg har i mange år beskæftiget mig med coaching og personlig træning, og som tidligere elitebokser har jeg en stor viden om boksning som træningsform. Når du hyrer mig som din coach på Vesterbro, København, finder vi sammen den type for konditions- og styrketræning, som passer bedst til netop dig. Det kunne være boksning, men det kunne også være andre former for motion og øvelser.

 

Vil du i bedre form? Bestil din personlig træner i Valby

Tag fat i mig allerede i dag, enten ved at ringe på 51623522 eller via bookingformularen på siden. Jeg glæder mig til at høre, hvad jeg kan hjælpe dig med. Athletic Warfare – din coach i København.

Sidebar