Teambuilding og Firmatræning København – en effektiv vej til trivsel og teamspirit

Fysisk træning, f.eks. boksning, kan bruges til andet og mere end at styrke kroppen. Det er også et genialt redskab til teambuilding og/eller firmatræning. I Valby, København, kan du og dit team af kollegaer og medarbejdere styrke jeres sammenhold – til gavn for virksomhedens resultater og jeres fælles trivsel.

Boksning og yoga/meditation er en vindende kombination. Hos Athletic Welfare kalder vi det MindfulBuddhaBoxing, og det kan gøre underværker for medarbejderne og resultaterne i din virksomhed.

 

Teambuilding i Valby, København

På en arbejdsplads eller andre fællesskaber, for eksempel klubber og foreninger, har vi alle vores plads og funktion, som får maskineriet til at køre. Selv de dygtigste medarbejdere er dog ikke meget værd i et team, hvis de ikke kan samarbejde. Denne udfordring hjælper Athletic Warfare jer med at tackle via coaching og fysisk træning, som får jeres teamspirit på sejrskurs.

Jeg har mange års erfaring i teambuilding forløb og kan skræddersy teambuilding forløb i Valby, København, som passer netop til jeres behov. Træningen kan foregå i vores eller jeres lokaler eller på udvalgte locations, udendørs såvel som indendørs.

 

Firmatræning i København, Teambuilding København   Firmatræning i København, Teambuilding København

Firmatræning – fordi medarbejdere i god form giver sunde resultater

Flere og flere firmaer vælger at tilbyde deres medarbejdere firmatræning i hold. Dels fordi det giver sundere medarbejdere med færre sygedage, og dels fordi det styrker både den enkelte medarbejder og sammenholdet. Træningen kan enten foregå hos jer eller i Athletic Warfare teambuildings lokaler på Vesterbro, København.

 

Kom i gang med teambuilding og firmatræning i København

Kontakt Athletic Warfare på 51623522 eller brug kontaktformularen her på siden, hvis du vil høre mere om teambuilding og firmatræning. Sammen sætter vi rammer og mål for jeres teambuilding eller firmatræning i København, som giver værdi for både den enkelte og for holdet. Gør noget godt for dit teams trivsel – prøv teambuilding hos Athletic Welfare.

Sidebar